Курячий шашлик в мікрохвильовці - справжній експеримент, який вдався на славу. Нічого складного в приготуванні немає, але без інструкції таки не приготуєш .
Звичайно ж, шашлик на природі серед галасливої компанії, комарів, безмежної кількості пива, що бігають дітей і свіжого повітря сильно відрізняється від приготування шашлику в мікрохвильовій пічці, проте якщо на вулиці холод і нічого хорошого шашлик на природі крім нежитю не принесе, то чому не скористатися можливістю приготувати шашлик вдома? Важлива умова, щоб у вашій мікрохвильовці був гриль, решта все зроблять за вас.
Як приготувати Курячий шашлик в мікрохвильовці
Готуємо маринад для курячих ніжок. Через прес пропускаємо три зубчики часник. Додаємо по пів чайної ложечки розмарину, базиліка, майорану, петрушки, солі.
Вливаємо олію
Все добре перемішуємо.
Додаємо до маринаду проколоті в декількох місцях ніжки, гарненько обмащуємо їх, накриваємо посуд і відправляємо в холодильник маринуватися приблизно на 1-2 години (а то і на всю ніч).
Далі відбувається найважливіше. Для приготування шашлику в мікрохвильовці нам необхідні - висока решітка і страва з водою. Під грати ми встановлюємо відповідне для мікрохвильовок блюдо. У воду додаємо розмарин. На високу решітку викладаємо наш шашличок. Тепер потрібно натиснути правильні кнопки. Встановлюємо режим гриль приблизно на 25 хвилин (540W + гриль) і чекаємо поки приготується наша страва.
А виглядає воно ось таким чином. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
Курячі ніжки - 1 Кілограм
Часник - 3 зубчики
Рослинна олія - За смаком
Приправи - За смаком (розмарин, майоран, петрушка, базилік)
Сіль - щіпок

Комментариев нет:
Отправить комментарий