Рецепт приготування популярного грузинського супу Харчо. Як приготувати суп Харчо повинен знати кожен поважаючий себе домашній кулінар.
Для початку потрібно нарізати яловичину кубиками. Помістити в каструлю і залити водою. Злегка посолити і відварювати близько 2 годин. Прибрати м'ясо в інший посуд, а бульйон процідити. Додати в бульйон рис і м'ясо. Обсмажити дрібно нарізані цибулю і петрушку. Додати до бульйону після закінчення 10 хвилин разом з лавровим листом і меленим перчиком.
Розчавити волоські горіхи і додати в суп. Так само додати петрушку, ткемалі, 1/2 ч. ложки червоного перцю і хмелі-сунелі. Додати тертий часник, приправити кінзою і селерою.
інгредієнти:
яловичина - 500 Гр
вода - 2 Літра
цибулина - 2
рис - 100 Гр
часник - 4 зубчики
петрушка
ткемалі - 2 Ст. л
хмелі-сунелі - 1/2 чайної ложки
волоський горіх - 100 Гр
2 пучка кінзи
2 пучка петрушки
селери - 2 Штуки
Для початку потрібно нарізати яловичину кубиками. Помістити в каструлю і залити водою. Злегка посолити і відварювати близько 2 годин. Прибрати м'ясо в інший посуд, а бульйон процідити. Додати в бульйон рис і м'ясо. Обсмажити дрібно нарізані цибулю і петрушку. Додати до бульйону після закінчення 10 хвилин разом з лавровим листом і меленим перчиком.
Розчавити волоські горіхи і додати в суп. Так само додати петрушку, ткемалі, 1/2 ч. ложки червоного перцю і хмелі-сунелі. Додати тертий часник, приправити кінзою і селерою.
інгредієнти:
яловичина - 500 Гр
вода - 2 Літра
цибулина - 2
рис - 100 Гр
часник - 4 зубчики
петрушка
ткемалі - 2 Ст. л
хмелі-сунелі - 1/2 чайної ложки
волоський горіх - 100 Гр
2 пучка кінзи
2 пучка петрушки
селери - 2 Штуки

Комментариев нет:
Отправить комментарий