суббота, 2 февраля 2013 г.

Як приготувати суп Харчо

Рецепт приготування популярного грузинського супу Харчо. Як приготувати суп Харчо повинен знати кожен поважаючий себе домашній кулінар.

Для початку потрібно нарізати яловичину кубиками. Помістити в каструлю і залити водою. Злегка посолити і відварювати близько 2 годин. Прибрати м'ясо в інший посуд, а бульйон процідити. Додати в бульйон рис і м'ясо. Обсмажити дрібно нарізані цибулю і петрушку. Додати до бульйону після закінчення 10 хвилин разом з лавровим листом і меленим перчиком.

Розчавити волоські горіхи і додати в суп. Так само додати петрушку, ткемалі, 1/2 ч. ложки червоного перцю і хмелі-сунелі. Додати тертий часник, приправити кінзою і селерою.

інгредієнти:
яловичина - 500 Гр
вода - 2 Літра
цибулина - 2
рис - 100 Гр
часник - 4 зубчики
петрушка
ткемалі - 2 Ст. л
хмелі-сунелі - 1/2 чайної ложки
волоський горіх - 100 Гр
2 пучка кінзи
2 пучка петрушки
селери - 2 Штуки

Комментариев нет:

Отправить комментарий