Печиво злегка змочуємо в молоці.
Сир розминаємо виделкою до консистенції однорідного крему. Викладаємо торт шарами: шар печива - шар сирної маси і т.д. поки не закінчаться інгредієнти.
Сметану, цукор і какао-порошок змішуємо в невеликій каструльці, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні ще 2-3 хвилини.
Коли шоколадна глазур охолоне, гарненько змащуємо їй верх і боки торта.
Даємо торту постояти хоча б 20-30 хвилин, після чого розрізаємо і подаємо до столу. Торт без випічки з печива готовий. Смачного!
інгредієнти:
Печиво - 450 Гр
Сир - 350 Гр
Молоко - 300 мілілітрів
Сметана - 3 ст. л
Цукор - 3 Ст. л
Какао-порошок - 1 Ст. л
Сир розминаємо виделкою до консистенції однорідного крему. Викладаємо торт шарами: шар печива - шар сирної маси і т.д. поки не закінчаться інгредієнти.
Сметану, цукор і какао-порошок змішуємо в невеликій каструльці, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні ще 2-3 хвилини.
Коли шоколадна глазур охолоне, гарненько змащуємо їй верх і боки торта.
Даємо торту постояти хоча б 20-30 хвилин, після чого розрізаємо і подаємо до столу. Торт без випічки з печива готовий. Смачного!
інгредієнти:
Печиво - 450 Гр
Сир - 350 Гр
Молоко - 300 мілілітрів
Сметана - 3 ст. л
Цукор - 3 Ст. л
Какао-порошок - 1 Ст. л

Комментариев нет:
Отправить комментарий