суббота, 2 февраля 2013 г.

Гороховий суп-пюре з оливками

Гороховий суп-пюре з оливками - блюдо вегетаріанської кухні. Суп цей дуже смачний, корисний і ситний.

Опис приготування:
Секрет горохового супу-пюре з оливками полягає саме в оливках. Вони додають супу нестандартний смак і приємний пікантний аромат. До речі, при подачі цього супу-пюре не забудьте покласти скибочку лимона, він також додасть супу особливий смаковий відтінок. Взагалі, гороховий суп-пюре з оливками - здорова і смачна їжа, яка може стати постійним гостем у вашому домі.



Рецепт Гороховий суп-пюре з оливками:
Горох перед варінням найкраще замочити на години 3, але можна обійтися і без цього. Пів склянки гороху висипаємо в каструлю, заливаємо двома склянками води і варимо приблизно годину, поки горох не стане м'яким.
В цей час готуємо зажарку. Для цього дрібно наріжемо солодкий перець, помідор і морква. Обсмажуємо до готовності.
Дрібно нарізаємо оливки.
Коли горох буде готовий, з'єднуємо його в каструлі з овочами, перетирає все блендером, додаємо сіль, перець і оливки.
Білий хліб ріжемо дрібними кубиками і засмажують на тефлоновою сковорідці (на повільному вогні) без масла до золотистої скоринки.
Подаємо суп з грінками й зеленню.

Інгредієнти:
Лущений горох - 0,5 Склянки
Вода - 2 склянки
Оливки - 0,5 Штуки (банки)
Морквина - 1 Штука
Помідор - 1 Штука
Солодкий перець - 1 Штука
Білий хліб - За смаком

Комментариев нет:

Отправить комментарий