Кавовий торт приготувати не дуже-то просто, але повірте - це того варте. Торт виходить дивовижно смачним, його не соромно поставити на стіл для найдорожчих гостей. Розкішний торт!
Серед усіх тортів домашнього приготування, які мені доводилося готувати або пробувати у когось в гостях, кавовий торт - на мій погляд, самий розкішний в плані багатства смакової гами. Тут вам і солодкість цукру і шоколадного крему, і гіркоту натуральної кави, і кислинка яблучного пюре ... Бісквіти, приготовані за цим рецептом, мають дуже м'яку і ніжну текстуру, а вже разом з шоколадним кремом цей кавовий торт просто тане у роті.
Рецепт Кавовий торт:
Дві форми для запікання діаметром 24 см застеляємо пергаментним папером і змащуємо вершковим маслом.
У велику миску просіваємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, какао, сіль, соду і розпушувач.
Перемішуємо ці інгредієнти на повільній швидкості міксера.
В іншій ємності змішуємо рідкі інгредієнти: сколотини, яблучне пюре і яйця.
У рідку суміш додаємо ванільний екстракт.
Ретельно збиваємо віночком.
Заварюємо чашку кави.
Охолоджуємо кави до кімнатної температури, додаємо в рідку суміш. Потім акуратно в рідку суміш невеликими порціями вводимо суху. Перемішуємо до однорідності.
Половину тіста виливаємо в одну форму для запікання, половину - в іншу. Випікаємо бісквіти для кавового торта 35-40 хвилин при 175 градусах.
Готові бісквіти охолоджуємо на решітці.
Пергаментний папір видаляємо.
Беремо бісквіт, рівномірно розподіляємо по ньому приблизно третину шоколадного крему для торта.
Зверху кладемо другий бісквіт. Крем, що залишився розподіляємо по другому бисквиту, змащуємо їм боки торта.
Покритий кремом торт відправляємо на пару годинок в холодильник, після чого кавовий торт можна подавати до столу. Смачного!
Інгредієнти:
Борошно - 2 Чашки
Цукор - 2 склянки
Какао-порошок - 3/4 склянки
Сода харчова - 2 чайні ложки
Розпушувач - 1 чайна ложка
Сіль - 1 Чайна ложка
Пахта - 1 Стакан
Яблучне пюре - 1/2 склянки (перетерті або подрібнені в блендері яблука)
Яйця - 2 Штуки
Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
Кава - 1 Чашка
Шоколадний крем для торта - 200 Грам
Серед усіх тортів домашнього приготування, які мені доводилося готувати або пробувати у когось в гостях, кавовий торт - на мій погляд, самий розкішний в плані багатства смакової гами. Тут вам і солодкість цукру і шоколадного крему, і гіркоту натуральної кави, і кислинка яблучного пюре ... Бісквіти, приготовані за цим рецептом, мають дуже м'яку і ніжну текстуру, а вже разом з шоколадним кремом цей кавовий торт просто тане у роті.
Рецепт Кавовий торт:
Дві форми для запікання діаметром 24 см застеляємо пергаментним папером і змащуємо вершковим маслом.
У велику миску просіваємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, какао, сіль, соду і розпушувач.
Перемішуємо ці інгредієнти на повільній швидкості міксера.
В іншій ємності змішуємо рідкі інгредієнти: сколотини, яблучне пюре і яйця.
У рідку суміш додаємо ванільний екстракт.
Ретельно збиваємо віночком.
Заварюємо чашку кави.
Охолоджуємо кави до кімнатної температури, додаємо в рідку суміш. Потім акуратно в рідку суміш невеликими порціями вводимо суху. Перемішуємо до однорідності.
Половину тіста виливаємо в одну форму для запікання, половину - в іншу. Випікаємо бісквіти для кавового торта 35-40 хвилин при 175 градусах.
Готові бісквіти охолоджуємо на решітці.
Пергаментний папір видаляємо.
Беремо бісквіт, рівномірно розподіляємо по ньому приблизно третину шоколадного крему для торта.
Зверху кладемо другий бісквіт. Крем, що залишився розподіляємо по другому бисквиту, змащуємо їм боки торта.
Покритий кремом торт відправляємо на пару годинок в холодильник, після чого кавовий торт можна подавати до столу. Смачного!
Інгредієнти:
Борошно - 2 Чашки
Цукор - 2 склянки
Какао-порошок - 3/4 склянки
Сода харчова - 2 чайні ложки
Розпушувач - 1 чайна ложка
Сіль - 1 Чайна ложка
Пахта - 1 Стакан
Яблучне пюре - 1/2 склянки (перетерті або подрібнені в блендері яблука)
Яйця - 2 Штуки
Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
Кава - 1 Чашка
Шоколадний крем для торта - 200 Грам

Комментариев нет:
Отправить комментарий