воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Салат з грудки і печериць


Рецепт приготування салату з грудки і печериць дуже простий:

1. Курячу грудку зварити в підсоленій воді.
2. Зварити картоплю в мундирі і почистити.
3. Печериці почистити, добре вимити, нарізати пластинками і обсмажити на олії.
4. Яйця зварити в круту.

5. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Для того, щоб цибуля не підгорів необхідно його посолити.
6. Порізати курку, яйця, листя салату і картоплю.
7. Усе гарненько перемішати і заправити майонезом з гірчицею.
8. Посолити і поперчити за смаком.

Салат з грудки і печериць готовий, можна подавати на стіл!

Інгредієнти:
Картопля - 1-2 Штук
Грудка куряча - 1 Штука
Яйця - 4 Штуки
Печериці - 500 Грам
Цибуля - 1 Штука (за бажанням)
Майонез - 4 Ст. ложки
Гірчиця - 1 Чайна ложка
Перець чорний мелений - 1 За смаком
Сіль - 1 За смаком
Листя салату - 8 Штук (6 шт. Для прикраси, 2 шт. В сам салат)

Комментариев нет:

Отправить комментарий