Якщо ви прийшли з роботи втомлена, голодна, а вдома нічого готового немає, а незабаром прийде чоловік - то рецепт приготування скумбрії в рукаві якраз для вас! Все, що вам слід зробити - це включити духовку, почистити рибу і цибулю, посипати спеціями, засунути все це в рукав для запікання і відправити запікатися. А в цей час можна відпочити або швиденько зробити легкий гарнір. За допомогою цього простого рецепту приготування скумбрії, у страві зберігається максимально можливу кількість вітамінів і корисних мікроелементів, як при приготуванні на пару. Є ще одна дуже велика перевага цього рецепта, коли у Вас готується риба запечена в рукаві - деко мити не треба, все швидко і чисто!
Як приготувати Скумбрію в рукаві
Тушки скумбрії ретельно чистимо, видаляємо жабра, моєму. Натираємо сумішшю солі і перцю.
Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями або кільцями, посипаємо кмином.
Відрізаємо рукав для запікання потрібної довжини. Закріплюємо один кінець рукава спеціальним затискачем або просто зав'язуємо ниткою і кладемо в рукав скумбрію і приготований лук. Рівномірно розподіляємо цибулю між рибками.
Робимо в рукаві 5-6 проколів для того, щоб виходив пар.Отправляем нашу рибу в рукаві у заздалегідь нагріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 25-35. Час готування залежить від розміру тушки скумбрії. Якщо риба велика - сміливо витримуйте в духовці хвилин 35. Якщо вам хочеться отримати на рибі золотисту скориночку - то хвилин за 10 до кінця готування розріжте рукав і розкрийте рибу.
Інгредієнти:
Скумбрія - 2 Штуки
Цибуля ріпчаста - 2-3 Штук
Сіль - 1 Чайна ложка
Лимонний перець - 1 Щіпка
Лавровий лист - 1 Штука
Кмин - 1 Щіпка

Комментариев нет:
Отправить комментарий