воскресенье, 28 апреля 2013 г.

Запечений минтай


Запечений минтай готується просто, швидко і легко, а виходить страва - смачним і ситним. Вашій увазі - покроковий рецепт запеченого минтая з фото, за яким приготувати страву зможе кожен!


Як приготувати Запечений минтай
Розморожуємо філе минтая, промиваємо, висушуємо, нарізаємо на шматочки і викладаємо у форму для випікання, посолити і поперчити за смаком.
Кільцями і півкільцями нарізаємо цибулю і укладаємо зверху на рибу.
Далі укладаємо нарізаний слайсами картоплю, гарненько солимо його і обмащуємо сумішшю з сметани і майонезу (для гостроти смаку - в суміш можна додати дрібно нарубаного часнику).
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин. Потім знімаємо фольгу, посипаємо натертим сиром і запікаємо ще 10-15 хвилин. І наше страва готова!

інгредієнти:
Минтай - 800 Грам (філе)
Цибуля - 1 Штука
Картопля - 4 Штуки
Сметана, майонез - 100-150 Грам
Сир - 50-100 Грам
Сіль, перець - За смаком

Комментариев нет:

Отправить комментарий