Шашлик з осетра - смачне і апетитне блюдо. Однак кухареві необхідний досвід "спілкування" з осетрами. Даний рецепт підходить для приготування шашлику з осетра як на вогнищі, так і і в домашніх умовах.
Найскладніше в приготуванні цієї страви - красиво і однаково нарізати шматочки. Потрібно обов'язково стежити за тим, щоб не залишилися непотрібні кісточки, які нерідко псують трапезу.
Як приготувати Шашлик з осетра
Для початку цілого осетра гарненько необхідно промити під холодною проточною водою. Потім починається самий трудомісткий процес. Очищення риби від луски, видалення зябер, плавців і виймання потрухів. Щоб зняти шкуру з осетра необхідно його обшпарити крутим окропом, а потім облити холодною водою.
Потім потрібно підготувати всі необхідні для приготування інгредієнти, а також відокремити філе риби від скелета і нарізати його красивими кубиками зі стороною 3 см. Далі потрібно приготувати маринад з білого вина, соку лимона і приправ. Маринувати рибу варто не більше 30 хвилин.
Насаджувати філе необхідно досить щільно, чергуючи шматочки риби з скибочками нарізаного овоча, наприклад червоного болгарського перцю.
Готуємо вогонь, вугілля або, в моєму випадку, розігріваємо інфрочервона грубку і готуємо шашлик, не забуваючи переварачівать шампури. Риба готується досить швидко!
Під час приготування страви дуже раджу не полінуватися і приготувати соус до шашлику з осетра. Найкраще підійде білий соус з вершків та вина. Така риба дуже добре поєднується з рисом і овочами. Бажаю приємного апетиту!
Інгредієнти:
Філе осетра - 1 Кілограм
Біле вино - 50 мілілітрів
Сік лимона - 50 мілілітрів
Рослинна олія - 50 мілілітрів
Сіль, білий перець, кунжут, приправи - За смаком
Болгарський перець - 1 Штука

Комментариев нет:
Отправить комментарий